Sportlov!!

HEJ!! länge sen sist men jag har inte haft så mkt tid till bloggen. Men nu har jag sportlov och imorn ska jag sova övar oss en kompis, för mamma och pappa sk aåka på kryssning.Men det kommer bli kul hos min kompis!! Vi ska mysa  och titta på let's dance. Igår så va jag med moa och en som heter josefine fast kallas för jossan.det var kul för vi håller på med en snögrotta på Moas trädgård. den börjar bli bra och om vi håller på som vi har gjort hitills så kommer det att gå bra.Ni väntar förstås på att det ska komma bildder till min blogg, men ska snart få hjälp med det ,men det tar bara lång tid så ni får fortsätta att vara nyfikna. kan inte skriva så mkt mer får ont i armen och jag måstye äta frukost.

                                                kram beccizz!!

Heejsan!!

HEJ! det har varit snöstorm ida typ. Slutade halv tre och när jag skulle hem snöade det jättemycket. Sen när jag kom hem var jag hungrig och genomblöt. nu sitter jag som sagt här. sen ska jag gå och pyssla till alla hjärtans och  dag. efter ska jag gå och duscha och sedan träna på glosorna.


                          kram måste gå  Beccizz

HEJ!!

Hej!! det var länge sen jag skrev här men nu sitter jag framför datorn och skriver i min blogg. det har fortfarande inte kommit in bilder i min blobb men det kommer så småning om. men nu vill ni förstås veta vad jag gjort på sistonde. igår var jag som vanligt på gumpa och det var kul. men nu har jag börjat på dans också. på söndagar, så nu har jag gumpa och dans på söndagar lite stressigt??näe vi började  söndagen v. 4. det var jättekul. jag längtar tills dansuppvisningen i december.


den här veckan har varit jobbig. men imorn är det fredag och sen är det helg och då är jag ledig.men idag var iaf  slutet på dagen roligt. just nu sitter jag och tittar på tv.förra veckan var jag sjuk måndag, tisdag, onsdag och i fredags gick jag vid lunch så jag åt aldrig mat i skolan. men nu är den veckan över  och jag lämnar jag den här veckan bakom mig


                                                             kram Becca

RSS 2.0