Hej!!!

HEJ!!!!

det var några dagar sen jag skrev i bloggen men nu sitter jag här och skriver igen. min kompis är här och vi sitter här och skriver. vad jag gjort dom senaste dagarna?? jag har börjat skolan igen. jag träffade alla kompisar och jag är med nån nästan varje dag. idag var jag med moa. i tisdags så var jag med mina kompisar Micha och elin. vi var hemma oss micha där vi åt mellis och vi lyssnade på musik. sen kl 16:00 gick jag hem HELA VÄGEN. fem hela kilometrar!! gud va jobbit.  när jag kom hem var jag hungrig och tog en macka sen kom mamma hem lagede middag sedan åt vi sen var dagen över. i onsdags var jag på gumpa. det var kul. vi gjorde massa volter. idag va jag med min kompis moa som sagt måste gå. det blev inte så långt inlägg men det kommer komma längre.

   bye bye syns snart igen KAM becca


Heeej!!

HEJ!! igår var jag och hälsade på min moster sussi. Där var även min kusin diana, hennes pojkvän andreas och lilla söta sebastian som är sååå sweet. När jag skulle spela satt han och kollade som om han var sju år elr nåt, men han ska fylla ett år i sommar.



jag vill också medela att snart kommer det bilder på min blogg. Det kommer så småning om. Och jag vill tacka min kusin för att hon hjälpte mog med min blogg. såå tack så hemst mycket malin för att du hjålpte mog hej då!!

Hej igen!!

hej igen allihopa!! Jag har inte skrivit här på länge. Men i förrygår så var jag på gumpa och igår så var jag och åkte skridskor med min kompis Moa. Idag såär jag med Moa idag igen. Vi var ute i snön och lekte lite. Vi åkte pulka och hade jättekul.<33 ikväll så ska jag mysa med familjen och titta på robinson karibien. Ska ni se på robinson elr?! Det ska iaf jag och mysa och äta gott. Men först åste jag äta middag och det ska bli gott föresten är jag jätte hungrig och sugen på mat. Snart ska jag gå hem från min kompis för jag skaäta mat som sagt. mums. 



igår så var det jättekul när vi åkte skridskor. vi var där med liam en killkompis till mig. eller killkompis jag har inte varit med honom så jätte mycket men jag känner hoonom väl för att vara kompis med honom.men men det var iaf kul. där träffade jag min klasskompis vi sa hej sen var det som om hon inte var där. men nu ska jag gå hem och äta BYE BYE




                         pus och kram becca

Tråkig daag!!

hej!! Idag åkte jag hem från mina kusiner. På väg hem svängde vi förbi mc. donalds och köpte  lite    gott att tugga på. På vägen hem ringde  jag också min kompis men hon kunde inte vara för att hon skulle vara med någon annan som heter josefine, så jag åkte hem och gjorde ingenting. Vilken trist dag!! Men som sagt jag kunde ju inte bara sitta och göra ingenting utan jag började spela ds. Sen frågade jag min mamma om hon ville spela nintendo wii med mig. Då började vi spela super mario bros, men sen efter en stund tröttnade jag och gick och spelade ds igen, medans min mamma forsatte spela wii. När jag hade tröttnat på ds så satte jag på tv:n och tittade. Men sen så bakade jag muffins med choklad och mahmellows i. Det muffins baket blev inte så lyckat men jag får väll smaka och se hur goda dom blev. Men men nu sitter jag här och skriver i min blogg och chattar på msn. Nån ordning får det väll lov att vara för guds skull. Snart ska jag gå här ifrån för nu börjar jag få ont i armen + jag ska mysa med chips och sen imorn ska jag vara med min kompis Moa, fast vi skulle vara idag, men så här var det först så hade hon lovat jossan att vara. Då frågade jag henne om vi kunde vara på söndagen då sa hon ja för när jag frågade det så hade hon glömt att hon skulle vara med jossan idag, så det var så det gick till


                           hej då syns imorn!! /

                                        

                                                 kram 

                                                       becca

nu är dom här igen!!!


hej och hallå kalopps!! Nu är jag här igen. Ja nu sitter jag här igen, ishockey gänget är tillbaks och det är livat här nu igen. Dom sjunger och stojar och firar att djurgården vann. Själv sitter jag här vid datorn och skriver i min blogg, jag  har ju inget annat att göra, ska snart spela buzz på playstation 3. jag  och min kusin ska spela det tror jag.



Men nu tv:n upptagen ja dom tiitar på harry potter fast dom ska se den igen nån annan dag. snart ska jag också gå och gosa med min hund Zorro. ja nu livas det förr fulla halsar där ute i vardagsrummet medans jag sitter här och missar det roliga nu måste jag dra för att inte missa mer.

 pus och kram ses snart igen/ beccizz

hej hallå!!





 hej!! Idag mår jag jätte bra, är hemma hos mina kusiner bara. Här har jag kul och ska kanske sova här jippie. Jag har kläder och tandborste i fall att. Pappa skulle på ishockey med min gudfar jocke och nåra fler. Haha sitta på en läktare och titta när dom spelar hur roligt är det egentligen!! Men men livet är långt själv är jag bara på god väg att bli vuxen. Men nu måste jag gå ner och titta vad dom gör där nere dom skrikeer hejvilt.



                            shou beccizz

Om mig!!

Hej! jag heter Rebecca,kallas för becca. Jag gillar djur och sport. jag går på gumpa och ridning, har en hund, en hamster och min syster har en kanin. Kaninen heter Mango fast vi ska sälja den. Ålder på Mango vet jag inte. Min hamster heter nellie, ska fylla ett år femte augusti. Min hund heter Zorro, är fem år och ska fylla sex i sommar. vi hade en hund innan som heter Freja, men den sålde vi för hon tyckte inte om när jag och min syster var på skolan, mamma och pappa var på jobbet. Hon tyckte inte om att vara ensam hemma alltså. Hon hade ju Zorro men det röckte ju inte långt.


Själv är jag tio år ska fylla elva i september, min syster är femton heter Amanda ska fylla sexton i juni.
min mamma heter therese och min pappa heter kim.



                            puss puss 
 
                                     becca

RSS 2.0