hej hej!

                          Här kommer några bilder!












Det här är min hund zorro! Världens snällaste och sötaste hund!




          


 
                       Här är min hamster! snällast och gulligast. :)

julstök

Hej! Idag så har jag verit på genrep mad dansen snacka om jobbigt! Det var kul men det var jobbigt att vänta tiils vi fick dansa. Men till slut fick vi det och det var iaf kul. Men när jag kom hem ducshade jag och sen bakede jag pepparkakor. Det var kul. Och snart ska vi julpynta och baka ännu mer, för att imorn ska vi ha adventsfika och bjuda in våra nära och kära.Det kommer bli kul och musigt.

                                        hej då så länge!


klassfest!

Igår hade  vi klassfest det var  grymt. Det var halloweentema och jag var en jävul. Jag kanske inte var läskig men det blev ett snyggt resultat av min utstyrsel!  Jag dansade med anton. Det var läskigt i början men sen var det bara. Jag har ju gjort det förr så det bara gick av stapeln. Lätt som en plätt lixom =)!  jaha du vsd hände mer? det hände faktist inte så mycket mer. Bara att nästan alla dansade och alla hade iaf kul och jag tycker att det var huvudsaken. 



                          kram kram

jobbig dag!

hej! Idag har det varit jätte jobbigt i skolan. Först hade vi matte sen så hade vi  idrott och efter det hade vi engelska. vi fick INGEN rast. Det är så jobbigt utan rast. Men efter det så var det lunch och det var äcklig mat. Sen hade vi rast. Det var jättekallt ute så mina ben var is när rasten var slut. Nej då fick vi inte gå in nej då skullle halva 5a och halva 5b gå till biblioteket och jag var så klart i första gruppen. Så när jag äntligen kommit tillbaka så var mina ben iskalla och mina fötter värkte. Men nä nä skolan var inte slut en nä nu ska vi ha
NTA-matte  och det  var ganska kul. Sen efter några timmmar (kändes det som) så slutade vi äntligen och jag skulle på gittar efter 40 minuter. ja då var jag tvungen att vänta och det var jobbigt men tills slut kom gitarrläraren ocg  efter 30 min var vi klara då fick jag sjuss hem och den skoldagen var slut för mig

 måste gå men kram kram



  becca


hejzan!!

Hej! Det var länge sen sist men från och med idag ska denna blogg börja användas igen. Den kanske är lite dammig men det gör inget, hi hi. Jag ska börja att lägga in pyssel och då kommer så mer jag börja lägga in bilder på pysslen. För det är nämligen så att jag har sålt jultidningar och som premie så fick jag en kamera, men som sagt måste jag köpa ett minneskort för det fanns inte med så det var väldigt puckat tycker jag.


Jag älskar ju att pyssla så jag tänkte:" varför inte dela med sig av mina pysslen." Så nu ska jag göra det. jaha du vad har hänt sen sist. jo mycket. Min hamster dog och jag har fått en ny som  jag har döpt snövit. hon är jättesööt! ni ska bara se henne. Hon kommer på bild snart måste bara få min kamera att fungera. Sen har ni inte sett min hund zorro än. åh han är bara värdens bästaste och sötaste hund.Det är en cocker spaniel. ja justde jag har börjat femman och det är rätt så kul. ja du vet vissa lektioner är bara så tråkiga. Som t.ex. svanska läsförståelse det är så trögt asså. men men det är nåt man måste göra så jag slipper det inte. ja vad händer i veckan? jo imorn onsdag så ska jag gå på gitarrlektion efter skolan på torsdag ska jag.... ja vad ska jag göra då? jag vet inte kanske va med nån. På fredag ska jag på dan smen jag vet inte om jag kan gå på den för vi ska ha klassfest med halloween tema. Lite sent för halloween men än då. Ja för nu är det så att  dansen börjar fem ochh slutar kl sex och festen börjar halv sju och jag kanske ska komma och hjälpa till att förbereda så kommer de bli lite tajt om tid om jag ska gå på dansen. Men, men det kan man inte haka upp sig på för det en dag efter fredagen. jo lördagen och då ska vi ha ett genrep med dansen det kommer bli kul, hi hi.



kram kram måste gå natti natti

RSS 2.0