Min gosebjörn!

   



Hej! När jag var liten älskade jag nalle puh. Det var absolut min bästa figur. Jag verkligen älskade honom med hela mitt hjärta. Han är fortfarande Söt och så men inte på samma sett. Jag saknar mitt liv som liten barn men jag är glad att vara stor. 

Alla hjärtans dag!

Tänk dig en dag med massor av kärlek. Ja en dag med kärlek som du kan dela med dig till dina kompisar och familj. Det som är så bra är att det finns en så dag. Ja alla hjärtans dag! <3 Alla hjärtans dag är en så härlig dag fylld med kärlek. Det här året så bakade jag kärleksmums till min familj. Det passar ju jätte bra att ge sin käraste.






                                                                    

Lyxig vecka!

Hejsan alla roliga bloggläsare! Har inte skrivit på länge och det är synd. Jag menar jag älskar min blogg men ibland har jag inte tid och glömmer bort att skriva. Men men, det är sånt man får ta. Idag har jag spelat gitarr och gått på dans. Kul kul. Imorn så ska vi titta på film. Det ska bli kul för det är ingen naturfilm eller nån tråkig faktafilm. Nej nej det är en underhållningsfilm. På fredag ska vi va ute på förmiddagen. På rasten ska vi fika på torget. Gotti gotti. På lördag vet jag inte vad jag ska göra men antagligen ingenting. Haha. På söndagen vet jag inte heller vad jag ska göra men vi får se. Men nästa vecka blir lyxig. Japp ni hörde vad jag sa. Nästa vecka (Alltså vecka 8 för alla puckade) HIHI=) 
Ta inte allt på allvar bara. Nästa vecka har jag sportlov. Jippie! Det ska bli kul. En vecka utan läxor och så. Sovmorgon. Vad mysigt 
                                Schaba! Nu måste jag gå kramizar



ska skriva ett annat inlägg om alla hjärtans dag.










  

RSS 2.0